Over mij

Wie ben je nou werkelijk?

Mijn verhaal

1963-2016

Hoe het begon

Het begon ooit op het voormalige eiland Wieringen waar ik werd geboren als Catharina Susanne Boersen. Ik heb altijd een grote interesse gehad voor de holistische levenswijze. Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’, wat ‘geheel’, ‘volledig’ betekent. De geestelijke en lichamelijke mens is één.

Ik was eenentwintig toen ik naar Amsterdam verhuisde, daar heb ik veel opleidingen en cursussen gevolgd in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ervaren dat er telkens “iets” loskomt waar dan weer naar gekeken mag worden.

In die periode werkte ik bij de KLM en daar ben ik mijzelf totaal voorbijgelopen met als gevolg een burn-out. Helaas had ik mijn “lessen” nog niet goed genoeg geleerd en zo belandde ik nogmaals in een burn-out.

Door deze ervaring en ook verandering van leefstijl heb ik meer en meer geleerd dat ‘leven in het nu’ de enige mogelijkheid is om het leven te leven.

Ook kreeg ik in die tijd interesse voor yoga. Dat is sindsdien de “rode draad” in mijn leven gebleven.

2016 -2021

Ontwaakte passie

Zo ben ik in de raja yoga opleiding gerold.

Dankzij mijn yoga meester, Janni van Alaya-yoga, heb ik mijn passie gevonden, maar dat heeft wel een tijdje geduurd hoor! In het begin was ik helemaal niet zo zeker van de yoga en de lessen die Janni ons gaf. Later begreep ik dat het precies was wat ik nodig had om mijn juiste (yoga) pad te vinden.

In de raja yoga leer je om alle ballast, al je bagage achter te laten om een heldere geest te verkrijgen. Het loslaten en onthechten van onze bagage brengt ons een innerlijk gevoel van vrijheid en lichtheid en dat is waarom ik het toepas in mijn leven en precies dat wil ik uitdragen en daarom ben ik raja yoga docente geworden.

2023

Resultaten

En het wordt alleen maar leuker!

Sinds de zomer van 2022 geef ik raja-yoga op het strand. In samenwerking met Surfschool High5 geef ik regelmatig beach yoga-les, bij mooi en droog weer.

Een kers op de taart is mijn opleiding als ACT basiscoach via ACT-guide. Deze methodiek ligt heel dicht bij wat ik al doe en ondersteunt zo nog duidelijker de coachee in zijn/haar proces.

Ik ben zeer dankbaar voor al hetgeen, zowel positief als negatief, wat op mijn levenspad is gekomen. Het leven is en blijf mijn leerschool.

Het is mijn visie dat yoga en meditatie net zo’n essentieel dagelijks ritueel mogen worden als tandenpoetsen en je aankleden. Ik gun het iedereen om de kracht van innerlijke rust te omarmen.

Raja yoga, CAYA

Mijn expertise

Volgens mijn yogameester Janni: “we are the world”. Deze uitspraak heeft zeker betrekking op Carina. Leef het Leven en ervaar, het liefst in het Paradijs ( breng het paradijs naar de aarde).  Ze maakt iedereen blij met haar lach. Haar interesse is ruim. Volgt haar eigen intuïtieve weg en geeft de basislessen raja-yoga een eigen gezicht. Door de meesterlessen vindt ze haar weg naar hart en hoofd.

Ik heb het geluk gehad om twee keer in een burn-out te belanden, en dat is achteraf een ‘blessing in disguise’ geweest. Blijkbaar had ik nog wat te leren toen ik het nog een tweede keer kreeg.

En ja, dat was zeker zo want als je niets wilt leren van het leven dan komt het leven vanzelf wel weer bij je aankloppen, daar ben ik nu wel van overtuigd!

Door al deze ervaringen ben ik uiteindelijk thuisgekomen bij mijn authentieke zelf en mag ik mijn innerlijke licht laten schijnen. Nu ervaar ik wat dagelijkse mediatie voor je kan betekenen. Door de raja yoga filosofie leer ik ook nog dagelijks en blijf ik werken aan mijzelf. Dit is iets wat ik iedereen gun. Het mens ken u zelve principe en laat je innerlijke licht schijnen. Dat is mijn motto.

Mijn missie is om jouw lichtheid en vrijheid te leren ervaren om optimaal te kunnen functioneren, vrij van stress gerelateerde klachten. Dit zorgt voor innerlijke rust, waardoor je stevig met beide voeten op de grond staat.

Ben jij klaar voor je transformatie?

De reis naar binnen begint met de eerste stap

× Een app is sneller!