Ambulant hulpverlener, vrouw, 43 jaar.

Herstellende van een burn-out, op zoek naar tools om te voelen in plaats van te beredeneren.

Carina is rustig, respectvol, komt met praktische tips. Ik heb geleerd om de dag rustig op te starten (niet meteen aan te staan) middels ademhalingsoefeningen, gedurende dag rustmomenten in te bouwen, niet te streng voor mijzelf te zijn en o.a. mijn gedachten niet voor waar aan te nemen middels ACT-methode. 

 

Sieb – Zelfstandig ondernemer:

Met de coaching van Carina ben ik binnen 8 maanden uit mijn burn-out gekomen. Eerst heb ik twee keer een psycholoog geraadpleegd, maar dat klikte niet erg, dus toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij Carina. Carina’s persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oprechtheid, gecombineerd met haar nuchtere kijk op het leven, gaf mij de nodige steun en vertrouwen. Ik heb niet één dag gemist op de zaak doordat ik al snel het geleerde in de praktijk kon toepassen en zo overeind bleef ondanks alle drukte. Ik ben heel blij met het resultaat en kan het ten zeerste aanbevelen!

Tanja – HR Professional:

Ik dacht ‘nog net op tijd te zijn’ maar helaas had ik toch te lang, teveel van mezelf gegeven. Mijn lichaam en geest trok aan de handrem. Wat nu?

Vanuit mijn vakgebied had ik al verschillende ervaringen en trainingen mogen ondergaan op het gebied van ‘zelf management’. Maar het dan toepassen op mijzelf, dat vond ik lastig.
Ik was niet op zoek naar theorie en statisch praten; iets doen wilde ik!

Ik, maar vooral mijn geest, stond altijd ‘aan’ en wilde de rust en vertrouwen weer terugvinden. Via mijn interesse in het oppakken van yoga kwam ik bij Carina terecht. De Raja yoga met de verschillende elementen die daaronder vallen hebben mij ontzettend geholpen inzicht en rust te verkrijgen om mijn richting en acties echt waar te nemen. Carina heeft mij meegenomen in de Raja Yoga wijsheden en mogelijkheden om meer naar mijzelf te luisteren en rust te creëren. Maar bovenal heeft zij mij ruimte en waardevolle inzichten geboden!

Linda – Zelfstandig ondernemer:

Carina heeft me goed op weg geholpen om de rust in mezelf terug te vinden.

Michelle:

Fijne lessen, wanneer ik weer thuis kom ben ik letterlijk weer helemaal zen!

Monique:

Heerlijke lessen , het leert je zoveel en zeker het naar binnen keren .
Het is mens eigen en makkelijk om naar de buitenwereld te wijzen ,maar bij Cayayoga leer je om alles bij je zelf te zoeken, zeker als je verandering wilt in je leven is dit een aanrader.
zoals iedereen weet …
” een ander kan je niet veranderen, maar wel jezelf of hoe je er op reageert “

× Een app is sneller!