Mijn missie

Mijn missie is om elke gepassioneerde professional in staat te stellen optimaal te functioneren, vrij van stress gerelateerde klachten, zodat de juiste balans ontstaat tussen inspanning en ontspanning. Dit zorgt voor innerlijke rust, waardoor je stevig met beide voeten op de grond staat.

© Foto RedMouse

Burn-out & Stress coaching

Voor professionals

Als professional heb je geen tijd om in een burn-out te raken, maar toch komt het veel voor. Je voelt je machteloos en moedeloos. Je moet nog van alles maar het kan je eigenlijk niet meer boeien. Je wilt rust en even helemaal niets moeten. Je voelt dat je in een burn-out zit of ertegen aan zit.

Jij bent onmisbaar in je eigen bedrijf en kunt het je niet veroorloven om ziek thuis te blijven. De stress van het blijven presteren onder druk en hoe nu verder maakt dat je alleen nog maar minder energie hebt om de zaak te runnen, laat staan om het nog leuk te hebben in je privé leven.

Hoe je nu verder moet weet je even niet meer en je gaat maar door terwijl je al op je tandvlees loopt.

Had je maar een tool in handen die ervoor zorgde dat je de stress en vermoeidheid kon oplossen en weer moeiteloos door het leven kon gaan, zowel zakelijk als privé. Wat als die tools voorhanden zijn en je alleen maar om hulp hoeft te vragen? Stel dat je gewoon kan doorwerken en langzaam maar zeker weer de regie over je leven kunt krijgen?

Sterker nog, met de juiste hulp kun je het voorkomen, en deze tools heb je voor de rest van je leven.

Gun jij jezelf dit?

Tijdens het coaching traject leer je te kijken naar wie je bent, waar je voor staat en waarom je handelt zoals je nu handelt. Je krijgt voortdurend een spiegel voorgehouden en leert je eigen patronen te (h)erkennen en te doorbreken. Het is het begin van een complete aanpak waardoor je in
staat bent betere en bewuste keuzes te maken. Je leert signalen van je lichaam en geest vroegtijdig te herkennen en te handelen, om zo terugval te voorkomen. Je komt in je ware staat van zijn en in je natuurlijk kracht te staan. Zo wordt je meester over jezelf. Jij hebt inzicht en overzicht verkregen en dat zorgt ervoor dat je weer de regie en controle terugkrijgt.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om je pad te bewandelen maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

✨ Zoek jij een manier om weer plezier in je leven te krijgen?

✨ Wil jij meer rust in je hoofd

✨ Mis je de passie in je leven en werk?

✨ Is het tijd voor een andere aanpak?

✨ Ben jij klaar om NU in actie te komen?

Boek dan een kennismaking gesprek en kom meer te weten over het programma; in 120 dagen uit de klacht en in je veerkracht!

yin yang, caya. coaching
Met dit programma leer je om stress en burn-out te voorkomen, door je persoonlijke gewoontes en patronen te verbeteren en daardoor je algehele mentale vitaliteit voorgoed te versterken.

Zo kom en blijf je uit de klacht en in je veerkracht!

Wat kan het 120 dagen programma, voor jou betekenen?
 1. Leer tijdig de signalen van stress & burn-out te herkennen en te tackelen
 2. Kom uit de vicieuze cirkel van piekergedrag
 3. Word je bewust van vastgeroeste patronen ( die je niet langer dienen)
 4. Vind de balans tussen inspanning en ontspanning
 5. Krijg inzicht in je eigen mentale processen
 6. Leer te ontspannen en krijg weer plezier in het leven
 7. Persoonlijk leefstijl advies
 8. Leer mindful mediteren
 9. Extra effectieve ademhalingsoefeningen
Voor bedrijven

Investeren in het mentale welzijn van werknemers is van cruciaal belang voor organisaties, en voorkomen is beter dan genezen.

Als je zou weten dat er een investering bestaat, die voor uw organisatie 500 procent rendement behaalt, dan hoef je daar niet twee keer over na te denken, toch? Uit onderzoek van Deloitte blijkt dat investeringen in mentale welzijnprogramma’s op de werkvloer zichzelf vijfdubbel terugverdienen[CM1].  En dan heeft het onderzoek nog niet eens rekening gehouden met het feit dat ze ook gezonde en gelukkige werknemers opleveren!

De huidige cijfers wijzen uit dat 1 op de 5 werknemers momenteel burn-out klachten ervaart. De verwachting is dat dit in 2030 zal stijgen naar 1 op de 3 werknemers. Dit toont de dringende behoefte aan effectieve burn-out preventie. Bij burn-out zijn de verzuimkosten circa € 400,- per dag, met een gemiddelde verzuimduur van 279 dagen.

Als ervaren burn-out & stress coach bied ik, zowel individuele als groeps-coaching trajecten aan, waarbij mens leert om grip te krijgen op stress en vermoeidheid.

Deze coaching en trainingen zijn een effectieve methode om stress signalen te leren herkennen, te hanteren en reduceren. Verbeterde stressbestendigheid zal resulteren in meer veerkracht en dus minder verzuim. Meer werkgeluk en gezondere medewerkers. Mijn aanpak combineert ACT-therapie met Raja yoga, waarbij flexibiliteit bij levensobstakels en de integratie van lichaam en geest centraal staan. Het streven naar balans tussen lichaam en geest bevordert rust en ontspanning.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Individuele coaching

Dit omvat zowel live 1-op-1 coaching, als online begeleiding. Dit traject is een individueel begeleiding traject, specifiek gericht op de individuele hulpvraag. Zowel preventieve als stressmanagement trajecten zijn effectieve interventies. Duurzame tools voor stressmanagement en bevorderen van gezondheid en welzijn worden aangeleerd.

6 daagse workation

Samen met Brigitte van Rijn-Duiveman van Lefkas Retreats, organiseren we een intensief 6-daags coaching & trainingsprogramma. Op het prachtige Ionische eiland Lefkas, in de schilderachtige natuur, zullen de deelnemers dagelijks intensief aan de slag gaan. Onze missie is de deelnemers door verbeterde zelfregulatie en zelfbewustzijn meer plezier, innerlijke rust, (werk/ levens) geluk te laten ervaren.

Er zal dagelijks gewerkt worden met stress management, zelfreflectie, ademwerk, yoga, pilates en mediatie lessen. Wat kan een workation brengen voor uw  personeel en bedrijf?

 1. Met deze workation investeert u als werkgever op een innovatieve manier in het welzijn van uw
 2. Dit geeft een boost in energie, een frisse omgeving, een unieke ervaring, vrijheid, flexibiliteit en is next level
 3. Biedt een perfecte kans om even afstand te nemen, gericht aan een specifiek thema te werken of nieuwe inzichten op te doen.
 4. Een workation draagt bij aan een hogere productiviteit en een groter loyaliteitsgevoel.

In 6 dagen intensieve training voorzien we deelnemers van de nodige tools voor optimaal functioneren in werk en privé. Onze workation biedt essentiële voordelen voor het welzijn van de deelnemers en voor uw organisatie.

Voor uitgebreide informatie ga naar de site van lefkasretreats.com

Team building
× Een app is sneller!