Van werkstress naar werkgeluk

Blogs

Hoe ga je van werkstress naar werkgeluk?

 

Herken je dit misschien? Het is al 1 februari, de eerste maand van het jaar zit er alweer op, en je merkt dat alle goede bedoelingen, voornemens en doelen langzaamaan weer wegzakken. Je had nog zo met jezelf afgesproken dat je het deze keer anders zou doen dat je niet meer in de oude valkuilen zou stappen en dat je van 2024 jouw jaar zou maken! Vol goede moed en nieuwe voornemens ga je naar je werk. Je hebt je voorgenomen om een ontspannen houding aan te nemen, die vast te houden en je niet meer gek te laten maken.

Helaas merk je dat je binnen mum van tijd weer druk bent met regelen en organiseren, en de dagelijkse hectiek neemt de overhand. Ook die oude gewoontes sluipen er langzaam maar zeker weer in en die ontspannen houding is ver te zoeken. Dat mag anders, sterker nog; het roer moet om!

Wat kun je doen om dat te bewerkstelligen? Hoe ga je dat voor jezelf sterk neerzetten, zodat in ieder geval één gewoonte die je belemmert voorgoed gaat veranderen?

Wist je dat je gemiddeld 66 dagen nodig hebt om vastgeroeste of nieuwe gewoontes te veranderen?

Een studie van University college of London geeft aan dat we gemiddeld 66 dagen nodig hebben om nieuwe gewoontes in ons systeem toe te laten. Nadien verlopen ze automatisch.

Dat betekent dat je: Transformeren kunt leren! Sterker nog, het is een kwestie van geduld en doorzettingsvermogen. En ik wil je daar graag bij helpen!

In deze gratis masterclass leer je hoe je je mindset kunt veranderen, hoe je obstakels kunt overwinnen en hoe je gemotiveerd kunt blijven. Je ontdekt de kracht van verandering en hoe je die kunt gebruiken voor jouw persoonlijke groei.

Wat kun je verwachten van deze masterclass?

✔ Krijgt inzicht in je eigen handelen

✔ Krijgt overzicht in je beperkingen

✔ Leert om die te transformeren

Meld je nu aan voor de gratis masterclass voor een gezond, gelukkig en evenwichtig leven.

Pak je die kans? Ben je klaar voor je transformatie? Ben jij het waard?

Op donderdag 1 februari om 20.00 uur geef ik weer een masterclass. Zie ik je daar?

Registreer je nu om verzekerd te zijn van een plek bij transformeren kun je leren, masterclass.

Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten en je welzijn te herstellen.

 

Delen is lief!

× Een app is sneller!