Gratis Masterclass

Blogs
Mindset

GRATIS MASTERCLASS: Verander je gewoontes in 5 simpele stappen.

 

Denk je nu gelijk; Huh…??? Wat bedoel je?? Lees dan even hier verder

Wist jij dat er een simpele manier bestaat om vaste gewoontes te veranderen? Dat je de regie over je eigen leven voor een gedeelte zelf kunt bepalen? Als dat zo is, zou je dan wel aan jezelf willen werken en meer uit je willen leven halen? Denk je gelijk; ja vertel me meer en ik ga meteen morgen beginnen!

Doe dan mee aan de masterclass: Transformeren kun je leren.‍♀️

Misschien weet je nog niet dat jij een manier zoekt om vaste gewoontes te veranderen maar loop je wel vaak tegen je eigen beperkingen aan?  Je wil wel veranderen maar ja, telkens als je wilt beginnen dan ben je of te moe, of te veel aan je hoofd of te druk, of te…. noem maar op welk excuus voor jou van toepassing is. Er is namelijk altijd wel een excuus door jouw saboterende brein te bedenken!  Wat??? Mijn saboterende brein? Jazeker, dat heet dus zelfsabotage en is de stille saboteur van je succes.

We kennen hem allemaal: die innerlijke saboteur die ons voortdurend in de weg staat. De stem die zegt, “Je kunt ook thuisblijven”, vlak voordat je naar Pilates gaat. Je wilt zo graag je doelen behalen, en toch merk je dat het niet gaat zoals gepland. Je voelt weerstand, zit jezelf in de weg, en doet dingen die resulteren in het tegenovergestelde van wat je wilt.

Zelfsabotage houdt in dat je jezelf en je eigen succes in de weg staat. Je creëert zelf, bewust of onbewust, obstakels waardoor je jouw doelen niet behaalt. Maar waarom doen we dit eigenlijk?

Angst speelt vaak een grote rol bij zelfsabotage. Angst om te falen, angst voor verandering. We voelen ons angstig en saboteren onszelf, bijvoorbeeld door vermijdend gedrag te vertonen. Perfectionisme en faalangst verergeren dit patroon nog meer. Maar hoe kunnen we dit doorbreken?

1️⃣ Word je bewust: Herken de momenten waarop je jezelf saboteert
2️⃣ Omarm onzekerheid en falen: Leer omgaan met oncomfortabele gevoelens
3️⃣ Maak een plan: Stel concrete doelen en blijf gefocust
4️⃣ Neem kleine stappen: Begin klein en bouw zelfvertrouwen op
5️⃣ Doe de Gratis Masterclass : Transformeren kun je leren!

Elke dag is een nieuwe kans om de innerlijke saboteur te verslaan. Je hoeft niet te wachten op een nieuw jaar of een nieuwe maand. Begin vandaag nog en schrijf je in voor de masterclass en start met jouw weg naar succes!

Doorbreek jij jouw patronen en geef je de saboteur geen kans meer? Dan ben jij klaar voor je transformatie!

Op donderdag 2 mei om 20.00 uur geef ik weer een masterclass. Zie ik je daar?

Registreer je nu om verzekerd te zijn van een plek bij de transformeren kun je leren, masterclass.

P.S. Veranderen kan een grote impact op je leven hebben, ben jij daartoe bereid? Wil je de wereld veranderen maar bij jezelf beginnen? Dan is het nu tijd!

Let op Deze GRATIS Masterclass kan je leven veranderen


Schrijf je nu in!

Delen is lief!

× Een app is sneller!