De drie laatste maanden van 2023, hoe sta je ervoor?

Blogs

Hoe sta je ervoor, op dit moment en hoe zou je straks terug willen kijken op dit jaar?

Het is al bijna oktober en dat betekent dat we nog maar drie maanden hebben in dit jaar. Hoe staat het met jouw goede voornemens die je aan het begin van het jaar had gemaakt? Heb je ze al bereikt of ben je er nog mee bezig? Of heb je ze misschien al opgegeven?

Ik weet dat het soms lastig kan zijn om je doelen te halen, zeker als je veel tegenslagen hebt gehad of als je motivatie is weggezakt. Maar ik wil je graag een tip geven die je kan helpen om je goede voornemens alsnog te realiseren: maak er een gewoonte van!

Wist je dat je gemiddeld 66 dagen nodig hebt om een nieuwe routine aan te leren? Dat betekent dat als je nu begint met een kleine verandering in je dagelijkse leven, je die over twee maanden automatisch zult doen. En dat kan een groot verschil maken voor je gezondheid, geluk en succes.

Bijvoorbeeld, als je meer aan jezelf wilt werken, kun je elke dag een paar minuten besteden aan yoga of meditatie. Dat helpt je om meer inzicht te krijgen in wat je werkelijk wilt en om je innerlijke passie te ontdekken. Of als je meer wilt bewegen, kun je elke dag een wandeling maken of een dansje doen. Dat verbetert je conditie, humeur en creativiteit.

Het maakt niet uit wat je goede voornemen is, als je er maar een gewoonte van maakt. Zo hoef je er niet meer over na te denken en wordt het een deel van wie je bent. En dan zal je zien dat je aan het eind van het jaar trots kunt zijn op wat je hebt bereikt.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het creëren van je nieuwe routine en maak van 2023 jouw beste jaar ooit!

Wil je graag meer hulp en advies bij het bereiken van je doelen? Dan is het 12-weken programma misschien wel iets voor jou. Je krijgt dan persoonlijke begeleiding en feedback van mij. Of heb je liever een intensiever en individueler coaching traject?

Ik hoor graag van je of je interesse hebt. Je kunt me altijd bereiken via de contactgegevens of whatsapp.

 

Delen is lief!

× Een app is sneller!