Merk jij dat de hoge eisen die je aan jezelf stelt, hun tol eisen?

Ben jij die gedreven ondernemer die altijd ‘aan’ staat?

Heb jij last van aanhoudende stress klachten die al je energie opslurpen?

Krijg je last hebt van toenemende gevoelens van onzekerheid plus lichamelijke en geestelijke uitputting?

Voel je dat je roofbouw op je lichaam pleegt en dat je slecht slaapt, omdat je constant piekert over de voortgang van je business?

Wacht dan niet langer meer en begin direct met een effectieve aanpak! Boek vandaag nog een kennismaking en laten we samen aan je veerkracht gaan werken.

Koffiebreak, CAYAcoaching

Machteloze Moedeloosheid

Je voelt je machteloos en moedeloos. Je moet nog van alles maar het kan je eigenlijk niet meer boeien. Je wilt rust en even helemaal niets moeten. Je voelt dat je in een burn-out zit of ertegen aan zit. Maar jij hebt de verantwoording voor jouw onderneming, jij bent je onderneming!

Je bent ooit vol passie begonnen aan je eigen business en het houd je op de been want het is ‘jouw kindje’. Toch heb je al minder energie om de zaak te runnen, en on top of that is het privé ook niet echt leuk meer, omdat je er thuis niet met je koppie bij bent en geen plezier meer kunt ervaren.

Hoe je nu verder moet weet je even niet meer en je gaat maar door terwijl je al op je tandvlees loopt.

Had je maar een tool in handen die ervoor zorgde dat je de stress en vermoeidheid kon oplossen en weer moeiteloos door het leven kon gaan, zowel zakelijk als privé. Wist je maar hoe je je stress kunt managen en zo je emotionele gezondheid aanpakken, je stress verminderen, rust in je hoofd krijgen en beter slapen.

Wat als die tools voorhanden zijn en je alleen maar om hulp hoeft te vragen?  Lees dan verder want…..

Het kan ook anders!

En ik kan je daarbij helpen

Je hoef het echt niet allemaal alleen te doen. Ik leer je hoe je weer optimaal kunt functioneren met het effectieve stressmanagement plan, in een 12 weken traject.  Zo leer je uit de klacht te komen en in de veerkracht te blijven. Van dit programma zal je dagelijks profijt hebben en al het geleerde brengt je de ultieme balans tussen in- en ontspanning!

Kijk ook even naar onze business workation op Lefkas, in oktober.

Lees hieronder de reviews van enthousiaste coachees die jou zijn voorgegaan!

Review

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tanja – HR Professional

Ik dacht ‘nog net op tijd te zijn’ maar helaas had ik toch te lang, teveel van mezelf gegeven. Mijn lichaam en geest trok aan de handrem. Wat nu?

Vanuit mijn vakgebied had ik al verschillende ervaringen en trainingen mogen ondergaan op het gebied van ‘zelf management’. Maar het dan toepassen op mijzelf, dat vond ik lastig. Ik was niet op zoek naar theorie en statisch praten; iets doen wilde ik!

Ik, maar vooral mijn geest, stond altijd ‘aan’ en wilde de rust en vertrouwen weer terugvinden. Via mijn interesse in het oppakken van yoga kwam ik bij Carina terecht. De Raja yoga met de verschillende elementen die daaronder vallen hebben mij ontzettend geholpen inzicht en rust te verkrijgen om mijn richting en acties echt waar te nemen. Carina heeft mij meegenomen in de Raja Yoga wijsheden en mogelijkheden om meer naar mijzelf te luisteren en rust te creëren. Maar bovenal heeft zij mij ruimte en waardevolle inzichten geboden!

Review

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sieb – Zelfstandig ondernemer

Met de coaching van Carina ben ik binnen 8 maanden uit mijn burn-out gekomen. Eerst heb ik twee keer een psycholoog geraadpleegd, maar dat klikte niet erg, dus toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij Carina.

Haar persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oprechtheid, gecombineerd met haar nuchtere kijk op het leven, gaf mij de nodige steun en vertrouwen. Ik heb niet één dag gemist op de zaak doordat ik al snel het geleerde in de praktijk kon toepassen en zo overeind bleef ondanks alle drukte. Ik ben heel blij met het resultaat en kan het ten zeerste aanbevelen!

 

Review

⭐️⭐️⭐️⭐️

Linda – Zelfstandig ondernemer:

Carina heeft me goed op weg geholpen om de rust in mezelf terug te vinden. Ik ervaar nog steeds de helende kracht van yoga en meditatie en pas dat toe in mijn dagelijkse ochtendroutine. 

 

Review

⭐️⭐️⭐️⭐️

Ambulant hulpverlener

Herstellende van een burn-out, op zoek naar tools om te voelen in plaats van te beredeneren.

Carina is rustig, respectvol, komt met praktische tips. Ik heb geleerd om de dag rustig op te starten (niet meteen aan te staan) middels ademhalingsoefeningen, gedurende dag rustmomenten in te bouwen, niet te streng voor mijzelf te zijn en o.a. mijn gedachten niet voor waar aan te nemen middels ACT-methode. Het gaat nu stukken beter met mij en ik ben dankbaar voor de behaalde resultaten!

Gratis meditatie

Met deze gratis magische meditatie vind je in no-time een rustpunt in de dagelijkse drukte en hectiek.

Kennismaken

Ben jij klaar voor een nieuwe aanpak en nieuwsgierig geworden? Boek een kennismakings afspraak.

12 weken traject

Ben jij klaar voor mentale rust en vitaliteit? Met het 12 weken traject versterk je effectief je algehele welzijn.

× Een app is sneller!